cròniques ultralocals
tema: Mitjans de comunicació
etiquetes:

TV3Com ja hauran pogut comprovar els espectadors d’aquesta cadena televisiva, TV3 ha deixat de vore’s a Monòver des del dilluns passat. A partir d’aquell dia el senyal analògic havia de ser substituït pel digital. Però ara mateix, cap dels dos arriba a les nostres antenes. El servei tècnic d’Acció Cultural ens ha informat que és impossible reemetre el senyal digital de TV3 des del Sit perquè l’Ajuntament de Petrer no ha facilitat l’accés dels tècnics d’Acció Cultural a la caseta de propietat municipal on es troba el repetidor.

No coneixem més detalls sobre l’assumpte. En el cas que, finalment, el senyal de TV3 s’enviara des del Sit, caldria que l’Ajuntament de Monòver reemetera també el senyal digital des del repetidor de la Serreta de les Escampilletes. Les antenes monoveres que estan encarades cap eixe punt no reben, ara per ara, el senyal digital de cap emissora, ja que tots s’envien des del Sit.

Si algun lector d’Ultralocàlia té més informació sobre aquesta qüestió, li preguem que ens la facilite afegint un comentari.

3 comentaris

XabierLegaz

22-5-2006

Que puc fer per a vore TV3. Des.de Betíes no podría vore i ara menys. Tinc la TDT i busque pero no encontre res. Gracies

perpal

22-5-2006

La informació que he publicat és del dissabte. El senyal arribarà des del Sit quan Acció Cultural i l’Ajuntament de Petrer es posen d’acord (no conec els detalls de la qüestió). Per altra part, la televisió digital només es podia captar fa cosa d’un mes amb les antenes encarades al Sit. Els que la tenim de cara a la Serreta de les Escampilletes no sintonitzem res. Un tècnic em va dir que era cosa de l’Ajuntament de Monòver que es reemetera el senyal digital des d’allí. No sé si ja ho han solucionat. Salut.

tío rilo

1-6-2006

Sou uns catalanistes de merde la tv3 acò no deuría de vore-se perque se parla en eixe asquerós català (citat per cervantes) si canal 9 no se veu per fora de la Comunitat Valenciana per que collons tinc que tragame les asquerositats catalanes que l’únic que volen és inculcar una llengua que no es la de mosatros. MOSATROS ELS VALENCIANS PARLEM IDIOMA VALENCIÀ.

comenta-ho