cròniques ultralocals
tema: Informàtica i internet
etiquetes:

OpenOfficeSoftcatalà acaba d’anunciar l’eixida al carrer d’una versió millorada del paquet ofimàtic OpenOffice. Si voleu una ferramenta tan bona com l’Office de Microsoft, però gratuïta, en català i en constant millorament, la teniu aquí. OpenOffice 2.0.4. conté un processador de textos, un gestor de fulls de càlcul i programes per a crear i gestionar bases de dades, per a dibuixar i per a preparar presentacions (com el PowerPoint), a més a més d’un editor de pàgines web. OpenOffice permet salvar els documents en format PDF i passar les presentacions a flash, també obri els documents en format Office i guarda els seus en aquest format, de manera que és compatible amb les eines de Microsoft i els documents que tingueu en aquest format.

Més informació aquí

comenta-ho