cròniques ultralocals
temes: Activitats culturals, El meu país
etiquetes:

Xavi Castillo-Pot de Plom TeatreDimecres actua al Paranimf de la Universitat d’Alacant, a les 20h., el grup Pot de Plom Teatre. L’obra es titula El Chou! i es tracta d’un monòleg de Xavi Castillo contant les noves aventures de Jordiet Llopis. Els joves espectadors monovers alumnes de l’Institut de Monòver ja van tenir ocasió d’assistir a la representació de les aventures de Jordiet fa uns quants anys. En aquella ocasió Xavi Castillo va pujar a l’escenari de la Casa de la Cultura a fer tots els papers de l’obra i va mantenir el públic amb la rialla desbocada durant tota la representació. Els últims anys el grup alcoià ha sigut el centre de les ires dels governs municipals del PP, que han vetat les representacions de Pot de Plom en uns quants pobles valencians. La darrera de totes va ser la censura del cartell de l’obra L’estrany viatge que es va representar a la sala Arniches d’Alacant, aquesta vegada per part de Teatres de la Generalitat. Jutgeu vosaltres mateixos que ja sou grandets.

comenta-ho