cròniques ultralocals
tema: Informàtica i internet
etiquetes:

AbiWord Open Source

Instal·le l’AbiWord, s’executa i se’m mostra aquest missatge, que vos apegue perquè vos feu una idea del significat de la noció de codi obert i programari lliure:

Gràcies pel vostre interès en aquest llançament de l’AbiWord!

—- Quant a l’AbiWord

L’AbiWord és un processador de textos de “codi obert”. (Per a saber més coses sobre el concepte de codi obert aneu a http://opensource.org.)

Com que l’AbiWord és codi obert, es pot distribuir gratuïtament i està disponible perquè l’utilitzi qualsevol persona, sense restriccions. Amb l’AbiWord no cal preocupar-se per la pirateria. Us animem a fer-ne tantes còpies com vulgueu i a donar-les als vostres amics i coneguts.

Tingueu en compte que l’AbiWord no és “programari de prova”. No teniu cap obligació moral ni legal de pagar a ningú pel dret a utilitzar aquest programa.

Si no esteu familiaritzats amb aquest tipus de programari, podeu estar segurs que no hi ha cap inconvenient. L’AbiWord és gratuït, i sempre ho serà. Ha estat desenvolupat de manera pública, per membres de la comunitat de programari d’arreu del món, que es comuniquen i col·laboren junts a través d’Internet.

Si necessiteu qualsevol tipus d’ajuda us podeu adreçar als fòrums de Softcatalà – http://www.softcatala.org

comenta-ho