cròniques ultralocals
tema: Literatura ultralocal
etiquetes:

L'estrep Heretaràs la terra Havanera L'home de l'estació

La novel·lística catalana escrita al País Valencià ha viscut una extraordinària florida primaveral. El passat dijous Toni Cucarella anunciava la presentació de la novel·la de Joan Olivares L’estrep. Uns dies abans el mateix Cucarella avançava en primícia al seu blog que la seua darrera novel·la, Heretaràs la terra, ja estava arribant a les llibreries. També, el mateix Cucarella compartia amb els seus lectors el goig que li feia que la novel·la Havanera de Francesc Bodí, el millor novel·lista del País segons ell (i altres), s’haguera publicat.

Finalment, no podiem deixar sense esmentar una novel·la publicada ja fa uns mesos per l’alacantí Joaquim González Caturla, L’home de l’estació, que segons fonts solvents consultades per Ultralocàlia, és la millor de la producció de l’autor i una gran obra que ha rebut un dels Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians.

comenta-ho