cròniques ultralocals

El navegador recomanat per Ultralocàlia apareix en la seua versió 2.0 en català i en 29 llengües més. Com diu la nota de premsa de l’associació Softcatalà, encarregada de la traducció, la versió nova incorpora:

  • Un nou tema del Firefox per a millorar-ne la navegació.
  • Protecció integrada contra la pesca electrònica, gràcies a una llista de llocs sospitosos que s’actualitza regularment de manera automàtica.
  • Una millor gestió de les cerques: alguns motors de cerca (com ara Google o Yahoo!), poden oferir suggeriments dels termes de cerca en la barra del cercador.
  • Una navegació amb pestanyes més potent, que permet moure-s’hi més fàcilment, i amb la possibilitat de recuperar la darrera pestanya que s’haja pogut tancar accidentalment.
  • L’opció de poder recuperar una sessió de navegació anterior, perquè l’usuari ho decideix així per defecte o en el cas que es puga haver interromput el programa involuntàriament o per una errada del sistema.
  • Una visualització fàcil dels canals d’informació web, mitjançant la subscripció en forma d’adreces d’interès actives, com també per mitjà de clients locals o serveis d’agregació remots en línia.
  • Correcció ortogràfica activada mentre s’emplena un formulari.
  • Addició de resums d’elements d’informació de pàgines web en forma de títols d’adreces d’interès, que a més poden actualitzar-se periòdicament si el contingut original canvia.
  • I nosaltres afegiríem l’augment de la velocitat de navegació. (Més informació aquí.)

Pàgina de descàrrega de Firefox 2.0

2 comentaris

27-10-2006

M’agrada molt açò que fas, tant en el contingut com en la forma. Els meus interesos són similars als teus: el país, el territori, la llengua, l’escola, … O siga que encara que no soc de la comarca, em passege molt per ací.
Ademés, he trobat ací coses que m’han resultat molt útils fent el meu bloc i m’han vingut molt be. Soc molt novata encara en aquest món.
Gràcies perpal

Gràcies tambè per enllaçar el nostre bloc de la plataforma contra la LAT de Manuel, em va donar molta alegria (la primera alegria bloquera que vaig tindre).

perpal

27-10-2006

Gràcies pel teu comentari. Resulta molt encoratjador i contribueix a animar l’ambient d’Ultralocàlia, que es mostra bastant orfe de comentaristes.

M’agrada que t’agrade el que faig i que compartim una mateixa visió ultralocal, tan és així que d’ara endavant, el teu blog figura en la barra lateral al costat d’altres amics ultralocals.

Els bloguistes ens ajudem els uns als altres, és la llei de la xarxa.

L’enllaç al blog de la vostra plataforma constitueix un acte de solidaritat mínima, d’altra banda, ja que tots estem en la mateixa lluita, convé que ens coneguem.

comenta-ho