cròniques ultralocals
tema: El meu país
etiquetes:

Via Píndoles (agraïm de passada a Marc Vidal l’enllaç a Ultralocàlia), ens assabentàrem de l’edició d’un vídeo electoral del Bloc Nacionalista Valencià. Passades unes setmanes ens decidim a enllaçar-lo. I això per dues bones raons, una, perquè es tracta d’una mostra de creativitat ben rara per aquests verals i més en el terreny polític, i una altra, definitiva, perquè s’ocupa d’un grapat de temes candents dels quals hem parlat a les nostres pàgines. Allà va, doncs, el vídeo (cliqueu damunt de la imatge):

Els joves del Bloc, proposen, a més, un concurs de vídeos sota el lema “Adéu PP”. Ara bé, unes eleccions no es guanyen només amb vídeos i amb creativitat no és segur que tomben el PP. Tal vegada si s’apanyaren amb Esquerra Unida

1 comentari

1-1-2007

[...] Un altre front audiovisual se li obri al PP valencià. Si fa uns mesos eren els joves del Bloc Nacionalista els impulsors de la creativitat antipepera a colps de Youtube i vídeo casolà sota el lema “Adéu PP”, ara és un grup d’artistes valencians enrolats en el vaixell de Ca Revolta, els qui promouen curtmetratges-denúncia sobre la gestió dels populars valencians. Balafiament de diners públics, corrupció de diferents estils, destrucció paisatgística, manipulació informativa, censures variades, seran els temes estrela d’aquesta iniciativa. Ho comunicaven en una roda de premsa fa uns dies i Vilaweb TV ha publicat en el seu web aquest microreportatge que vos encaste en aquesta entrada. WPvideo 1.10Ja en tenim prou [...]

comenta-ho