cròniques ultralocals
temes: Cultura popular, Música ultralocal
etiquetes:

MotxillerosUns quants lectors m’han demanat informació sobre el disc Motxilleros, del Grup de Danses del Pinós. Una cançó de Nadal interpretada per aquest grup, «Allà junt a una penya», es podia escoltar amb la nadala d’Ultralocàlia. El disc està format per 20 nadales populars del Carxe (5), el Pinós (7), les Cases del Senyor (2), Monòver (2), Novelda (1), Elda (2) i Petrer (1).

El CD ve acompanyat d’un llibret amb les lletres i informació sobre la font oral o escrita de la cançó, l’extensió geogràfica, l’estructura i els instruments que sonen. El llibret va precedit d’un text de Vicent Beltran i Ester Limorti i el disseny és obra del pintor monover Ramon Molina.

El disc es ven per 12€ i el podeu aconseguir posant-vos en contacte amb el grup, escrivint a l’adreça:

2 comentaris

15-1-2007

Encara que m’agrada molt la música popular dels nostres pobles, no conec la de les comarques tan meridionals. Vaig a demanar-me’l.
Gràcies perpal per la informació
(m’agrada molt visitar-te, continue fent-ho assíduament)

Ciao

perpal

15-1-2007

Gràcies a tu pel teu interés. Aguarde que t’agrade el disc.

Salutacions

comenta-ho