cròniques ultralocals

Cartell Trobada 2006

Si voleu saber quins són els objectius de les Trobades d’Escoles en Valencià, qui les organitza, quina és la seua història i quin és el lema del 2006, no vos deixeu manipular: informeu-vos-en de primera mà.

Qui organitza les Trobades?

Quins són la història i els objectius de les Trobades?

Quin és el lema de les Trobades 2006?

1 comentari

30-9-2006

[...] D’on ve aquest afany per part del govern municipal per estalviar en el rebut d’Iberdrola, us demanareu? En paraules dirigides a una de les organitzadores de la celebració, la màxima autoritat local declarava el Correllengua “contrari als interessos de la Comunitat Valenciana” i mostrava la seua determinació a impedir que el corrent elèctric poguera escampar-se fora de la casa consistorial. Aquesta recitació escolar de la cartilla pptera respon a la mateixa estratègia que ja havia tractat de declarar “problemàtica” la Trobada i ara “desendollat” el Correllengua. [...]

comenta-ho