cròniques ultralocals

Amb el suport de més de 170 entitats discorrerà hui la manifestació promoguda per la plataforma “Salvem Mallorca” en defensa del territori i contra els projectes urbanístics. La manifestació eixirà a les 18h. des de la plaça d’Espanya de Palma i s’augura que serà multitudinària. Nosaltres, des de la distància, caminarem al costat dels nostres amics balears que lluiten pel mateix. Si heu estat a les illes comprendreu que la magnitud de la destrossa (la nostra i la seua) és encara més destrossa per a ells i encara més incomprensible, si pot ser. És per això que, veient els vídeos que he encastat més avall, no he pogut evitar emocionar-me. És per això que, des d’aquesta pàgina humil, exclame amb vosaltres: PROU!.

A continuació teniu les dues parts del video realitzat per a la plataforma “Salvem Mallorca” impulsada pel GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) i altres associacions balears. El realitzador ha estat Miquel A. Dora i el muntatge s’ha fet amb imatges del mateix M.A.Dora, Toni Muñoz, Andrés Barquier, Biel Perelló i la Plataforma. Les escenes, amics valencians, vos resultaran massa familiars.

SALVEM MALLORCA
LA MALLORCA MALMENADA

Enllaços:

comenta-ho