cròniques ultralocals

Disposeu d’una connexió d’internet de banda ampla? Voleu sintonitzar TV3 i tota la resta (Canal 33, TVCi, 3/24, K3)? Teniu ganes de vore IB3, el canal de les Illes Balears? Voleu fer tot això sense instal·lar res més que un programeta?

Aquí teniu la solució, mentre Camps no hi fique mà: es tracta d’AnyTV. Una vegada instal·lat el programa podreu sintonitzar televisions generalistes i moltes de locals d’arreu del món, com també emissores de ràdio. Heu de triar l’estat i a continuació es desplega la llista de televisions que es poden captar. Sembla ser que no tots els continguts estan disponibles i, per tant, a algunes hores no es poden sintonitzar (3/24 sembla que funciona sempre).

Una altra opció per a sintonitzar TV3 de manera contínua (o més concretament TVCi), es Zattoo. Funciona de la mateixa manera que AnyTV, baixeu i instal·leu el programa i, au.

comenta-ho