cròniques ultralocals

Ens informen que Llengua.org ha remodelat el seu web. Llengua.org és un portal de recursos en programari lliure i en català destinat a persones que gestionen llocs web o que en volen crear des de zero. A més a més, Llengua.org ofereix un rebost d’eines recomanades, a partir d’enllaços extrets de l’apartat en català de l’Open Directory Project de Dmoz.

Les novetats que aporta la remodelació són:

  • La millora de la qualitat i la quantitat dels enllaços amb utilitats com ara la possibilitat de “fabricar-se” el propi directori d’enllaços per a col·locar-lo en la pàgina web que vulguem. O també l’opció de subscriure’ns per sindicació RSS a una categoria d’enllaços determinada i així poder mantenir-nos informats de les novetats.
  • La incorporació d’un fòrum on es tracten temes generals o tècnics relacionats amb els temes de què s’ocupa el portal; la continuïtat d’un seguit de llistes de distribució; l’afegit d’un apartat on les associacions que usen els serveis de Llengua.org es poden promocionar; d’una secció de notícies i de la possibilitat de subscriure’s via RSS a determinats continguts del portal.

Darrere de Llengua.org es troben:

Enllaç: Llengua.org