cròniques ultralocals

La Fundació puntCAT, que va promoure la campanya a favor del domini cultural d’internet destinat a la cultura catalana (.cat), ha signat un convenvi amb la Biblioteca de Catalunya, per mitjà del qual, el contingut de les pàgines que es mostren sota el domini .cat es conservarà en un arxiu especial.

Les paraules digitals descansaran a disposició de la posteritat a l’arxiu del Patrimoni Digital de Catalunya (PADICAT). PADICAT és un projecte que pretén recollir i arxivar totes aquelles pàgines web relacionades amb la cultura catalana; PADICAT està coordinat per la Biblioteca de Catalunya (BC) i compta amb la col·laboració del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) i amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (STSI).

Enllaços: Projecte PADICAT.

comenta-ho