cròniques ultralocals

Segons informa el diari Avui en la seua edició de diumenge, l’adjudicació de les llicències per a emetre en digital terreste al País Valencià ha beneficiat de manera estrepitosa i descarada les empreses liderades per comunicadors (?) situats en l’espectre ideològic de l’extrema dreta. TVAixí, mentre Luis María Anson (que després d’haver deixat La Razón estaria estudiant la possibilitat de fundar un diari encara més “extrem”), ha obtingut la zona d’Elda (la nostra), Jiménez Losantos es queda Elx. Mentrestant, Info Televisió, l’única que oferia una programació 100% en valencià, s’ha limitat a vore-les passar. Les conseqüències que aquesta adjudicació té per a la futura vertebració del nostre país són dramàtiques, ja que, arribat el moment, les emissores locals hauran de deixar d’emetre i TV3 ja no es voria. Si a això afegim que en el plec de condicions es demanava l’emissió de només un 25% en valencià (que faran que es complisca de la mateixa manera que fan ells en el seu Canal 9Nueve) i que aquesta emissora emetrà per a una zona majoritàriament castellanoparlant, podem fer-nos una idea del panorama de castellanització a orri i d’adoctrinament troglodític, espanyolista i provincià que ens amenaça.

Si a cada llavada perdem un llençol, estem a punt de tapar-nos amb quatre pàmpols.

Enllaços relacionats: 1, 2

comenta-ho