cròniques ultralocals
tema: Educació ultralocal
etiquetes:

micròfonDes de la Xarxa d’Educació en Comunicació, iniciativa sorgida de la revista digital d’educació en els mitjans de comunicació AulaMèdia, s’han organitzat unes Jornades d’Educació i Comunicació Local que pretenen reflexionar sobre el paper educatiu que poden tenir els mitjans comunicatius d’àmbit local. Pel que fa a Monòver, tot està per fer en aquest sentit, tant El Veïnat, com RTVM, poden resultar autèntiques aules obertes per als alumnes del nostres centres educatius. Com diuen els organitzadors de les jornades:

Les característiques pròpies de la comunicació local: l’àmbit geogràfic de cobertura, la proximitat física, la possibilitat d’accés al mitjà, l’interès mediàtic per tot allò que pertany a l’àmbit local i la funció comunitària que tenen les ràdios i les televisions locals poden resultar una eina molt útil per l’educació.

1 comentari

15-11-2006

[...] Edumèdia compta també amb la col·laboració de Didactolite, un grup de professors universitaris interessats en l’educació a través de les imatges. La seua web, és un dipòsit d’idees i materials molt suggeridors. També té un gran interés docent la revista Aula Mèdia, que conté materials audivisuals i experiències per a treballar en tots el nivells educatius la premsa, la ràdio, la televisió i la publicitat. Enllaços:Convocatòria oficial de la presentació d’Edumèdia La Xarxa en Educació en ComunicacióMés informació sobre EdumèdiaRevista digital Aula Mèdia (plena de recursos docents)Didactolite Entrada d’Ultralocàlia: Educació i comunicació local [...]

comenta-ho