cròniques ultralocals

TV3Per si algú s’havia alarmat excessivament després de llegir l’entrada TDT: insecticida o televisió, us passe el comunicat que m’ha enviat Acció Cultural sobre el futur de TV3:

Davant de les expectatives creades actualment per la posada en marxa dels nous canals de Televisió Digital Terrestre TDT. ACPV informa als socis i simpatitzants que segueixen habitualment les emissions de TV3 – C33 en format analògic, que ACPV està realitzant els estudis tècnics necessaris, per poder valorar la viabilitat tècnica i econòmica de passar les nostres emissions analògiques a format digital, TDT en un breu període de temps.

Cas que aquest estudi resultara viable, la data de posada em marxa l´avançaríem els propers mesos, així com la possibilitat de continuar emetent simultàniament format analògic i digital o sols digital.

En aquests moments no podem assegurar si es mantindran les freqüències actuals en els nostres centres emissors de tot el País Valencià o haurem de modificar-ne alguna per donar pas a l´emissió en TDT.

Cas d´emetre en digital esperem poder oferir un múltiplex de 4 canals digitals amb la programació de, TV3, C33, 3/24 i el 300.

En aquest enllaç podreu trobar mes informació de la programació i contingut dels canals: www.tvcatalunya.com

Als següents enllaços podreu trobar informació suplementària de la TDT i com funciona: 1 i 2.

Altres opinions sobre la concessió de llicències de TDT: Toni Cucarella i el Comunicat d’Acció Cultural.

comenta-ho