cròniques ultralocals
tema: El meu país
etiquetes:

Un altre front audiovisual se li obri al PP valencià. Si fa uns mesos eren els joves del Bloc Nacionalista els impulsors de la creativitat antipepera a colps de Youtube i vídeo casolà sota el lema “Adéu PP”, ara és un grup d’artistes, intel·lectuals i organitzacions valencians enrolats en el vaixell de Ca Revolta, qui promou curtmetratges-denúncia sobre la gestió dels populars valencians. Balafiament de diners públics, corrupció de diferents estils, destrucció paisatgística, manipulació informativa, censures variades, seran els temes estrela d’aquesta iniciativa. Ho comunicaven en una roda de premsa fa uns dies i Vilaweb TV ha publicat en el seu web aquest microreportatge que vos encaste a continuació.

Ja en tenim prou

Mentrestant, la convocatòria bloquera comença a donar els seus fruits desiguals. Aquí en teniu unes mostres. Jo, de moment, em quede amb l’hilarant curs de politologia valenciana que Xiqueta Alemany va penjant per episodis en el portal rei del vídeo comunitari i artesà. Seguint el vell mètode dels cançoners satírics dels pobles valencians que canviaven la lletra de cançons de sarsuela o d’algun foxtrot popular, Xiqueta Alemany bescanvia al seu aire tot d’imatges en llanda. Tot li fa el pes: un tràiler d’una antiga pel·lícula de l’oest, uns Teletubbies qualssevol, una inversemblant roda de premsa (coreana?) o un vídeo domèstic. No vos perdeu Xiqueta politòloga o Buscadors de vots.

comenta-ho