cròniques ultralocals
temes: El meu país, Literatura ultralocal
etiquetes:

Com cada any ens arriba puntual la felicitació que des de Xàbia ens envia l’escriptora Pepa Guardiola. Les seues felicitacions de Cap d’Any són presentacions sempre plenes de poesia i bons desitjos. Enguany ens ha agradat encara més i hem decidit demanar-li permís per a reproduir-la. Contempleu les imatges, escolteu la música, llegiu els versos i segur que convindreu amb mi que us arriba al coret.

Felicitació Pepa Guardiola

Muntanyes de la Marina Alta

Pepa  GuardiolaPepa Guardiola és una brillant escriptora de literatura infantil i juvenil. Va guanyar el Premi Carmesina el 1991 amb L’engruna de cristall, publicat per Edicions del Bullent; va ser finalista l’any 1996 del Premi Vaixell de Vapor amb La clau mestra, editada per l’editorial Cruïlla; ha sigut finalista també del Premi Enric Valor de Literatura Juvenil (1993) i del Premi Samaruc (1994). És autora de dos llibres molt llegidors per a l’alumnat de primer cicle de l’ESO: Collidors de neu, que va guanyar el I Premio Mediterráneo de Literatura Infantil y Juvenil (1994); o un dels darrers, Una llar en el món, editat per Bromera el 2002. Collidors de neu és una novel·la sobre el món dels nevaters i una Una llar en el món, una història d’històries sobre les injustícies que encara perduren al món.

1 comentari

5-2-2007

[...] Pepa Guardiola m’envia aquesta presentació que no em puc estar de compartir amb vosaltres. Es tracta d’una d’aquelles presentacions que circulen de correu en correu sense que al final es conega l’autor. Una mostra de cultura popular contemporània. La lletra és d’un tal René Rossero que no he pogut identificar. Obriu els altaveus, cliqueu damunt la imatge, i a gaudir. [...]

comenta-ho