cròniques ultralocals

Totes les alarmes s’han encés hui mateix quan una veu anunciava un altre Correllengua desendollat. A pocs dies vista, quan ja està tot aparaulat i demanat preceptivament pel registre escaient, la veu ha parlat.

Després de jugar al passa-me-la amb l’organització de l’esdeveniment, quan ja està previst que actue un grup de la categoria de Samaruc (que no costa un duro als monovers), els governants diuen, per veu interposada, que de llum, ni un quilowatt.

Una altre any, doncs, els nostres terratinents municipals es mostren alforradors en la llum tant com balafiadors en despotisme desil·lustrat, i és que les nostres llumeneres locals, de llums en tenen per al que volen.

De manera que, si la nostra alcaldessa perpètua no hi posa remei i il·lumina els nostres devots mandataris (que bé que encenen la flama del ciri quan es tracta de lluir en la processó), el Correllengua quedarà de nou sense llum, que no deslluït, perquè, per culpa dels majorals de la finca municipal, el Correllengua podrà ser enguany desendollat, reivindicatiu i sense enrampats.

El programa del Correllengua 2007 el dissabte 29 serà aquest:

A les 6 els Nanos, amb la colla el Xirivell, animaran els carrers del centre.

A les 6’45-7 la Flama de la Llengua passarà per les escoles (ix des del Bilaire a les 6).

A les 7’30-8, arribada de la Flama a l’ajuntament, a continuació, lliurament dels premis de dibuix.

A les 8’30 berenar popular en la mateixa plaça de la Sala.

A les 21, actuació de Samaruc (desendollada, si la Marededéu no li posa remei).

L’actuació de Monòver els de Samaruc l’anuncien aixina:

Arriba el Correllengua 2007 a Monòver i quina millor manera d’acompanyar a la flama que cantant, tocant i ballant.
Convidats pel Casal Jaume I de Monòver, ens trobareu a la Plaça La Sala a partir de les 21:00h (aproximadament!!!) fent sonar polques, masurques, pasdobles, cercles circassians, an dro… Bon ball!!!

Samaruc

Enllaç:

comenta-ho