cròniques ultralocals
Benvinguda

Ultralocàlia
________________________________________________________

Benvinguts a Ultralocàlia:

Què és?: Ultralocàlia és un diari digital personal d’informació i de reflexió ultralocal sobre Monòver i la seua comarca. Les intencions d’aquest blog s’expliquen en l’apartat Presentació.

Comentaris: Podeu enviar els vostres comentaris als articles. No cal registrar-se per a enviar comentaris. Ara mateix el registre d’usuaris es troba obert, podeu usar-lo per a subscriure-us.

Identitat: Sobre la identitat en la internet i l’ús de pseudònims i malnoms en els comentaris, podeu llegir el que en pense a Sobre l’autor.

Actualització: Periòdicament vos enviaré notícia de les actualitzacions dels comentaris i de les entrades a través del correu. Si sabeu com funcionen el fils RSS, podeu usar els enllaços que teniu en la barra de la dreta per a rebre les novetats en el vostre gestor de correu: Mozilla Thunderbird ofereix aquesta possibilitat. Si empreu el Firefox, podeu clicar en el quadre carabassa que apareix a la dreta de la barra de navegació i crear una adreça activa en la carpeta de preferits.

Propaganda: Ultralocàlia no tindrà publicitat, però vosaltres podeu fer publicitat d’Ultralocàlia fent-lo conéixer a possibles interessats que conegueu.

Donar-se de baixa: Si no teniu ganes de rebre correus d’Ultralocàlia, o de ser-ne usuari registrat, envieu-me un correu amb l’assumpte: “esborrar” i tan amics.

Gràcies per llegir-me

Perpal