cròniques ultralocals

Trobada 2008

Esta vesprada s’ha clausurat la XII Trobada d’Escoles Valencianes de les Valls del Vinalopó a la Romana. La cadena que es va iniciar a Monòver fa tretze anys es manté a pesar de tot.

Però si hi ha una cadena que s’ha trencat hui, ha sigut la cadena de la representació institucional. Perquè enguany, per primera vegada en onze anys, cap representant del govern municipal monover s’ha dignat a fer-se visible per la Trobada. Hui, només els nanos i gegants representaven el nostre poble.1

Ja ho veieu, a estos nivells de desídia institucional i menyspreu civil hem arribat en este poble. Com si les desenes de monovers que conformen el col·lectiu dels pares i de les mares, dels mestres i dels nostres fills i filles que organitzen i participen en la Trobada no foren res més que púrria. Una completa, autèntica (i ridícula) vergonya.

  1. Aguardem que es restablisquen prompte del colp els nostres gegants.

comenta-ho