cròniques ultralocals
tema: Educació ultralocal
etiquetes:

Escola infantil

Arriba la carta de la Regidoria d’Educació informant-nos que s’obri el termini d’inscripció a l’escola infantil, just el dia que retransmeten l’acte de col·locació de la primera pedra urna de la piscina d’Aqualia. Fa l’efecte que et fan coses.

-Aquí té, una piscina.

-No, escolte, és que… per què no una escola infantil en condicions? Una escola on els xiquets no es rusten quan arriba juny? Una escoleta amb el personal requerit i unes proporcions alumne/docent raonables? Una escola amb prou places per a tots…

-No, mire, aquí té una piscina.

-Però és que…

-Res, home, res…

-És que davant de ma casa fa vint anys que falta la penya i és darrere de l’ajuntament i…

-A nadar! I done’ns les gràcies, encara que no es mereixen: treballem per al poble.

comenta-ho