cròniques ultralocals
tema: Educació ultralocal
etiquetes:

Edumèdia, un grup de formació sorgit a l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona i al caliu de la revista digital Aula Mèdia i de La Xarxa d’Educació en Comunicació, es presenta oficialment a Barcelona el proper dia 21 de novembre.

Edumèdia agrupa professionals de l’ensenyament de tots els nivells educatius (especialment d’Infantil i Primària), que es troben interessats per l’alfabetització dels xiquets en els mitjans de comunicació audiovisuals. La presentació es farà en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets del Infants i del Dia Mundial de la Televisió, i per això parlaran del dret dels infants a l’Educació en Comunicació.

Els integrants d’Edumèdia es proposen quatre objectius bàsics:

  • Formació permanent per a mestres d’Educació Infantil i Primària.
  • Elaboració de materials per implementar, a les aules d’Infantil i Primària, l’Educació en Comunicació.
  • Recerca en el camp de l’Educació enComunicació.
  • Autoformació com a grup de treball.

Edumèdia compta també amb la col·laboració de Didactolite, un grup de professors universitaris interessats en l’educació a través de les imatges. La seua web, és una font d’idees i de materials molt suggeridors. També té un gran interés docent la revista Aula Mèdia, que conté recursos audiovisuals i experiències per a treballar en tots el nivells educatius la premsa, la ràdio, la televisió i la publicitat.

    Enllaços:


comenta-ho